Valmistamme useita erilaisia peltilistoja: muun muassa reunalistat, tippalistat ja harjapellit.

Meiltä saat myös piippujen pellitykset ja vesikaton läpiviennit, piippujen hattujen lisäksi.

Kysy myös harjapeltejä, ovipeltejä, takan eduspeltejä, kynnyspeltejä ja kattoikkunoiden peltejä.

Kaikki rakennuspellit mittojen mukaan

Oulussa toimiva Peltipaja Kovalainen Oy tulee tarpeen vaatiessa paikan päälle mittaamaan ja asentamaan rakennuspellit. Valmistamme rakennuspeltejä useaan eri tarpeeseen: katolle, ikkunoihin, oviin, takan edustalle. Kysy rohkeasti tarjous peltityöstä!

Voit toimittaa mitat meille, tai pyytää meitä hoitamaan mittauksen. Hoidamme myös asennuksen, ellei toisin sovita.

Piipunpellit ja piipunhatut

Piippu kannattaa suojata pellillä: tällöin piippu ei kärsi niin helposti sään vaihteluista. Piipunpelti tekee myös liitoksen katon ja piipun juureen, jolloin rakenteisiin ei pääse kosteutta. Piipunhatut taas estävät veden ja lumen pääsyn piippuun, mikä pidentää piipun ikää. Piipunhattu on myös näyttävä lisä piippuun.

Julkisivuprofiilit

Asennamme myös kaikenlaisia julkisivupeltejä ja profiileja.

Reunapellit (myös huopakaton reunalistat)

Reunapellit estävät veden pääsyn katon reunalta rakenteisiin.

Tippapellit ja päätyräystäspellit

Tippapellit asennetaan katon pinnan alle, ennen kuin vedeneristys tehdään. Tippapeltiä kutsutaan myös räystäspelliksi. Päätyräystäspelti tulee kolmiorimalla korotettuihin räystäisiin ja se ohjaa veden myös tuulella pois päätyräystäslautojen ja seinän luota.

Harjapellit

Harjapelti tulee katon korkeimpaan kohtaan, kattopeltien kohtauspisteeseen. Harjapellillä varmistetaan, ettei harjakohdasta pääse kosteus rakenteisiin.

Jiiripellit

Jiiri on kulmaliitos ja jiiripelti on katon taipeisiin asennettava pelti. Kun kaksi lapetta kohtaavat, asennetaan jiiripelti, jotta saadaan tiivis liitos.

Ikkuna- ja ovipellit

Kun ikkuna- ja ovipelti on hyvin asennettu, ei kosteus pääse rakennuksen rakenteisiin. Ikkuna ja ovi pysyvät myös kunnossa. Ikkuna- ja ovipelleissä on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja ja värin voit päättää itse.

Takan pellit

Takan edustan pelti suojaa lattiaa lentäviltä kipinöitä. Kipinäpelti voidaan tehdä omien mittojen ja tyylimieltymysten mukaan.

Katkaisulista ja seinällenostopelti

Katkaisulistat ja seinällenostopellit saat myös meiltä. Tulemme myös tarvittaessa mittaamaan ja asentamaan, jotta lopputulos on varmasti täydellinen.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 9Jaa

Yhteystiedot

Peltipaja Kovalainen Oy

Gneissikuja 7

90620 OULU

+358408699291

info@peltipajakovalainen.fi

www.peltipajakovalainen.fi